Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
WINKELMAGASIN
KWALITEITQUALITE
AANMAAKFABRICATION
HOLLE FIGURENFIGURINES CREUSES
PRALINESPRALINES
SPECIALITEITENSPECIALITES
TUILESTUILES
KARAKSCARAQUES
TRUFFELSTRUFFES
ZEEVRUCHTENFRUITS DE MER
STUDENTENHAVERMENDIANTS
ARTISANALE SPECULOOS & PEPERKOEKSPECULOOS & PAINS D'EPICES ARTISANAUX
CADEAUTIPCADEAU
SEIZOEN ASSORTIMENTASSORTIMENT DE SAISON
HERFSTAUTOMNE
HALLOWEENHALLOWEEN
SINTERKLAASSAINT-NICOLAS
EINDEJAARFIN D’ANNEE
VALENTIJNSAINT-VALENTIN
PASENPAQUES
ZOMERETE
SUIKERVRIJLES SANS-SUCRES
CONTACTCONTACT
SITEMAPSITE

ARTISANALE CHOCLADEARTIKELEN. Lekker vers, u smaakt het verschil.

DES CHOCOLATS ARTISANAUX. Tout frais, vous goûtez la différence.

Stacks Image 5030
  • Stacks Image 11315
  • Stacks Image 11318
  • Stacks Image 11321
  • Stacks Image 11324
  • Stacks Image 11329
Onze grondstoffen zijn van uitgelezen kwaliteit. We werken met 100 % Belgische chocolade waarbij naast de cacaoboter geen enkele andere vetten zijn toegevoegd. Het assortiment bevat pralines met praliné, roomboter, huisgemaakte karamel, fondantsuikers, huisgemaakte advocaat, huisgemaakte ganache.
De roombotervullingen worden vervaardigd met melkerijboter en room. Onze fondantchocolade bevat 56.8% cacao en onze melkchocolade 31.7%. We verwerken een praliné van hoge kwaliteit (50 % hazelnoten) waar geen chocolade wordt aan toegevoegd. Er wordt enkel marsepein met 40% amandelen gebruikt.
Ook hygiëne is voor ons een belangrijk item. Onze producten worden vervaardigd en bewaard in de best mogelijke omstandigheden.
Nos matières premières sont de choix. Nous travaillons avec du chocolat 100 % belge . Nos produits sont confectionnés avec100% de beurre de cacao et sans aucune autre matière grasse. Notre assortiment de pralines contient des fourrages avec praliné, beurre fin , ainsi que du caramel , sucres fondants, avocat et ganaches faits maison.
Nous travaillons avec du beurre et crème de laiterie pour les fourrages à la crème. Notre chocolat noir contient 56,8 % de cacao et le chocolat au lait 31,7%. Il n’y a aucun ajout de chocolat dans notre praliné de qualité supérieure, contenant 50% de noisettes. La pâte d’amandes utilisée contient 40% d’amandes.
L’hygiène est une de nos priorités et nos produits sont fabriqués et conservés dans les meilleures conditions.
CHOCOLATERIE  DEGROOTE Rijselstraat 164 8930 MENEN BELGIE T+32 (0)56 51 65 39 F+32 (0)56 41 09 97CHOCOLATERIE  DEGROOTE Rue de Lille 164 8930 MENEN BELGIQUE T+32 (0)56 51 65 39 F+32 (0)56 41 09 97